Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Kalocsa új Európa-bajnoka volt a vendégünk

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-07-25 10:30:27

Mint arról a #KORONAfm100-on már beszámoltunk, a kalocsai Eleles Emese múlt csütörtökön Európa-bajnoki aranyérmet szerzett Stockholmban a kadét birkózó EB-n. Emese végigszurkolta a versenyt a magyar válogatott többi tagjának, szombaton hazarepült ma pedig a KORONAcafé-ban vendégeskedett.

Hirdetés

Hirdetés

Kalocsa újdonsült Európabajnoka hangja nem volt az igazi, hiába kiszurkolta magát a versenyen :). Az Elekes birkózó família ifjú tehetsége évek óta az ESMTK színeiben birkózik, de a kalocsai lány imád itthon lenni. A fiatal sportoló kedves mosollyal fogadta a gratulációkat és bájos szerénységgel fogadta, amikor elmondtuk neki, egy emberként büszke rá az egész város, sőt az egész ország.

Fotó: Elekes Emese - facebook

Emese, aki körbeverte Európát és a végén a dobogó legfelső fokára állhatott, majdnem visszalépett az EB mérlegelése után, de persze élsportolóhoz híven "legyőzte a hólyagokat és az allergiát". Erről is mesélt, na meg persze arról, hogy nehezen mondott le a kóláról, hogy az edzője eltitkolta előle a sorsolást és arról is, hogy rövid nyaralás és pihenés után már a VB-re készül:

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó