Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Kalocsa környékén is sokba kerülhet a láthatatlanság az utakon

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-11-15 11:50:00

Október közepén indult és december közepéig tart kampányszerűen a gyalogosan, kerékpáron és autóval közlekedők fokozott közúti ellenőrzése országszerte.

Hirdetés

Hirdetés

A Kalocsai Rendőrkapitányság, a régi gyakorlat szerint illetékességi területén veszi ki részét a „Látni és látszani” mottóval meghirdetett akciósorozatnak, amelynek részeként segítő szándékkal figyelmeztetnek az egyenruhások a látás és láthatóság életmentő voltára az őszi-téli közlekedési viszonyok között.

Ingyenes autóátvizsgálásra is lesz mód Kalocsán, de adott esetben a szankcionálás sem marad el, nyilatkozta rádiónknak Tóth Zoltán közlekedésrendészeti osztályvezető, bár a cél ez esetben sem a büntetések szórása.

Tóth Zoltán, a Kalocsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetője azt is elárulja, hová kell fordulnia, ha szakemberekkel nézetné át, felkészítette-e autóját a szezonhoz illeszkedő viszonyokra.

Hozzátette, hogy a gyalogosok és kerékpárosok védelmében az elkövetkező napokban, hetekben a rájuk vonatkozó előírások betartására különös figyelmet fordítanak majd az egyenruhások.

A kép illusztráció!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó