Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Kalocsa kinullázta a DÉMÁSZ-tartozást

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2015-11-03 11:39:04

A legutóbbi kalocsai képviselő-testületi ülésen heves szócsatába torkollott a városvezetés és a DÉMÁSZ közötti, korábbi tartozások felhalmozásának kifizetéséről szóló napirend tárgyalása.

hirdetés

hirdetés

Az ellenzék részéről bírálták a korábbi városvezetés által kötött szerződés előnyösségét, valamint felmerült az is, hogy Kalocsa ne fizesse ki a nemrég erre elnyert állami támogatásból a szolgáltató által igényelt összeget. Végül a testületi többség rábólintott a kint levőség kinullázására, amelynek hétfőn eleget is tett az önkormányzat. Ezt sajtótájékoztatón jelentette be dr. Bálint József polgármester, dokumentumokkal igazolva az anno kötött szerződést és az intézkedést ért támadások valótlanságát.

Dr. Bálint József kalocsai polgármester a DÉMÁSZ számára folyósított tartozásrendezés kapcsán kitért arra is, hogy a jelenlegi vezetés nem fizetett többet a szolgáltatónak, mint arról a 2010-2014 közötti irányítás tárgyalt. Ezt a szolgáltató által küldött levéllel igazolta a város első embere hétfő délutáni sajtótájékoztatóján.

A témával bővebben foglalkozunk hét végi, Turmix c. térségi magazinműsorunkban!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó