Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Kalocsa is átáll a házhoz menő lomtalanítási rendszerre

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-03-12 12:20:00

A Felső-Bácskai Hulladékgazdálkodási Kft. Kalocsán is bevezeti a „házhoz menő” lomtalanítási rendszert, amely a szolgáltatási területük több településén is jobban vizsgázott elődjénél.

Hirdetés

Hirdetés

Ennek értelmében megszűnik az utcákra és napokra bontott tavaszi lomtalanítási rend, helyette Önnek kell időpontot egyeztetnie a cég kalocsai ügyfélszolgálatával és a megbeszélt időben a gyűjtőautó elmegy az otthon feleslegessé vált lomokért. Ennek pozitív hatásai várhatóan a városképen is megmutatkoznak majd – nyilatkozta rádiónknak Loibl László, a Parkgondozó Kft. ügyvezető igazgatója, hozzátéve, az elmondottakról a napokban a levélládájában is talál majd írásos tájékoztatót.

(A kép illusztráció!)

Loibl László, a Kalocsai Parkgondozó Kft. első embere több szempontból is bizakodik az új lomtalanítási rendszer hatékonyságában. Elmondása szerint a szolgáltató cégnek jó tapasztalatai vannak ennek kapcsán. A lomtalanítás igényelhetőségének időpontjával kapcsolatos részleteket ugyancsak a kézbesítendő levél fogja tartalmazni – tette hozzá.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó