Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Judobálon méltatták a legjobb cselgáncsozókat

Szerző: Mike Szilvia, – 2015-02-17 12:21:33

Nem régiben a homokmégyi Judosportbálon emelték ki az elmúlt év legeredményesebb cselgáncsozóit. A beszámolóban előbb a felnőttek majd a gyerekek eredményeit méltatták.

A  homokmégyi judokák tavaly 19 versenyen vettek részt, ebből 9 országos bajnokságon, Magyar kupán és 4 nemzetközi és 6 regionális versenyen, ahol a felnőtteknél  BM OB-n II. helyezett, a TEK OB-n pedig I. helyezést ért el Ambrus Attila a fiatalok edzője. A  felnőtt Országos Bajnokságon 2. helyen végzett Fekete Vivien, III. helyen ifj. Fekete Attila, Vargacz Norbert  pedig a VII. pontszerző helyezést érte el.

A gyermekek 11 esetben országos bajnokságon, Magyar kupán szerepeltek és gazdagították érmekkel a dicsőségfalat. Ambrus Attila tanítványai összesen 124 érmet gyűjtöttek be, 46 aranyat, 45 ezüstöt és 33 bronzérmet. Ezenkívül 37 pontszerző helyet szereztek meg.

A legeredményesebb Judokák között ott volt Markella Míra, Kollár Anna, Ferencz Dávid Sándor, Fekete Johnny, Varga Soma, ifj. Ambrus Attila, Katus Márk. Kovács Aletta, Ferencz Dorka, Horváth Ákos, Harangozó Eszter, akik  a homokmégyi sportbálon tárgyjutalmat vehettek át. A Homokmégy Kodokan Judo Sportegyesület működésében való sok éves kiemelkedő teljesítményéért  Vargacz Norbertet, Katus Róbertet és  Varga Jánost is jutalmazták.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó