Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Jön az időkorlátos parkolás Kalocsa belvárosában?

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2015-12-18 12:36:50

Az utóbbi hónapok vélhetően legnagyobb vitáját kiváltó előterjesztés kerül a kalocsai képviselő-testület elé kedd délután a Városháza dísztermében.

hirdetés

hirdetés

Bolvári Ferdinánd indítványára ugyanis tárgyalni fogja a grémium, hogy időkorlátossá tegyék-e a belváros több, munkaidőben folyamatosan dugig töltött parkolóit.

Az előterjesztést jegyző képviselő előzetesen rádiónknak elmondta, hogy tisztában van azzal, hogy megosztó ötlettel állt elő, azonban meggyőződése, hogy hosszú távon megoldást kínálhat a kétórás parkolási limit bevezetése a belvárosi leálló helyek problémájára.

Bolvári Ferdinánd, a kalocsai belvárosi parkolók egy részének időkorlátossá tételét indítványozó képviselő megjegyezte, hogy ha jóváhagyja a testületi többség az előterjesztést, új parkolók felfestéséről is gondoskodni fog a város.

Erről egyelőre mind feltételes módban beszélünk, tekintve, hogy minden a testületi többség keddi határozatán áll, vagy bukik. Kérdésünkre a képviselő előrevetítette, hogy ha a gyakorlat őt igazolná, Kalocsa más parkolóiban is bevezethetnék az időkorlátos rendszert.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó