Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Jön a Sound-ra a Médiahatóság réme, Snoop Dogg

Szerző: Gábor János, – 2011-03-24 13:25:18

Az ötödik Balaton Soundon zenél majd Snoop Dogg, az amerikai hip hop történelem egyik legnagyobb egyénisége, akinek dalszövegei miatt tavaly médiahatósági vizsgálat indult a Tilos Rádió ellen.

Snoop Dogg, Mika, David Guetta, Karl Bartos (ex-Kraftwerk), az Outkastból ismert Big Boi, valamint a Simian Mobile Disco is fellép az idei Balaton Sound fesztiválon Zamárdiban július 7. és 10. között - közölték a szervezők csütörtökön.



Az ötödik Balaton Soundon zenél majd Snoop Dogg, az amerikai hip hop történelem egyik legnagyobb egyénisége, de a szintén ebben a stílusban mozgó csapat, az Outkast frontembere, Antwan "Big Boi" Patton is látható-hallható lesz a fesztiválon. Mika, napjaink brit popzenéjének egyik legnépszerűbb szereplője tavaly a Sziget fesztivál nagyszínpadán énekelt és szintén a visszatérők közé tartozik a világ egyik legkeresettebb house dj-je, a francia David Guetta, aki negyedszer játszik a Balaton Soundon. A nagyszínpados fellépők közé sorakozott fel a New York-i Hercules & Love Affair és nagy várakozás előzi meg a magyar származású egykori Kraftwerk-tag, Karl Bartos koncertjét, amelyen készülő albumát mutatja be.



Először találkozhat Zamárdiban a Balaton Sound közönsége az élőben színpadra lépő Simian Mobile Disco csapatával, amely tavaly a Szigeten játszott. A James Ford által vezetett brit produkciós és remix csapat olyan bandákkal dolgozott már együtt, mint az Arctic Monkeys, Peaches, a Klaxons vagy a Last Shadow Puppets. Jön Zamárdiba a dubstep stílusban mozgó Rusko, az elektro és a hip hop világában utazó DJ Krush, Theo Keating pedig legújabb elektro-grindcore projektjével, a Fake Blooddal játszik. Fellép továbbá a svéd house előadó, Sebastian Ingrosso, Fedde le Grand, az egyik legkeresettebb holland dj, valamint Mark Knight, Josh Wink és Seth Troxler is.

A szervezők már korábban bejelentették, hogy az idei Balaton Soundon fellép a Portishead, a Thievery Corporation, az Underworld, a dj-k között pedig Tiësto, Armin van Buuren, John Digweed, Ricardo Villalobos, Luciano, az Orb, a Magnetic Man, Axwell és Gui Boratto.

(MTI)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó