Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Jön a budapesti Here & Now! Ott leszünk!

Szerző: Vörös István, – 2010-09-28 14:38:52

Már csak napok vannak hátra október 2-ig, a budapesti Here & Now fantázianevet viselő, csaknem három órás szuperbuli estjéig, amikor egy színpadon állnak majd a nyolcvanas évek válogatott "nagyágyúi".



A Here & Now koncertkörút számtalan olyan együttessel és szólóelőadóval hódít világszerte, akik a "csodás nyolcvanas" években élték fénykorukat, vagy alkottak olyan slágereket, melyek a mai napig nem hiányozhatnak egyetlen házibuliból, vagy rádiók kínálatából sem.



A turné 2001-ben kezdődött, azóta a siker töretlen. Amint azt a koncertsorozat weboldalán is láthatjuk, több formáció is kifejezetten ennek az eseménynek köszönhetően állt ismét össze, vagy lép színpadra.



És hogy kik töltik meg a stadionokat és arénákat estéről estére egy-egy "Itt és most" bulin? Nos, többek között Belinda Carlisle, a Bananarama, Limahl, vagy az egykori Culture Club frontembere: Boy George, Nik Kershaw, Paul Young, Rick Astley, vagy éppen Kim Wilde - ez utóbbi öt előadó a budapesti közönséget is szórakoztatja majd szombat este a Papp László Sportarénában. Vagyis bizonyosan nem hiányzik majd a Do You Really Wanna Hurt Me, a Kids in America, The Riddle, I Won\'t Let The Sun Go Down on Me, Never Gonne Give You Up a műsorból!



Az eseményen egyébként Mi is ott leszünk, hogy első kézből számolhassunk majd be arról, hogy milyen volt együtt utazni az időgépen azokkal, akik a \'80-as években meghatározták a világ könnyűzenei áramlatát!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó