Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Jó a sajtónk... Beszámoló és még több kép: 12. szülinap!

Szerző: Gábor János, – 2011-04-19 06:36:20

A Kalocsai Néplapban e héten megjelenő cikk:

Tucatnyi évet élt meg a Korona FM100!

A múlt héten mintegy 1000 vendéggel, őrült rádiós játékok tömegével, és értékes nyereményekkel ünnepelte 12. születésnapját a Korona FM100! A rendes éves koncert helyett ezúttal otthonra lelt a nagyszabású rendezvény, és inkább „tető alᔠkerült, hogy ne kelljen már este 10-kor elengedni a szórakozókat, mert egy rádiós születésnapon mindenki megérdemli, hogy egész éjjel mulasson! A hallgatók, a stáb, mindenki. Ezért a meszesi Duna parton lévő Juca néni Csárdájában találkoztunk – mindenki megelégedésére.



A Korona Rádió 12 éves történelme egyedülálló, hiszen az utóbbi években sok regionális rádió volt kénytelen felfüggeszteni, vagy egyenesen feladni működését, ám az FM100 továbbra is egyfajta toronyként emelkedik ki ebből a mezőnyből, mind hallgatottságában, mind fejlődni tudásában – ezt pedig legnagyobbrészt hallgatótáborának köszönheti, amely több mint egy évtizede kitart mellette, barátként, és elsődleges elektronikus médiának kezeli a helyi információk megszerzésében.



Most pedig már tizenkettedszer derült ki, hogy kellőképpen komolytalanok is tudunk lenni. Április 1-jén egy 12 órás játéksorozat keretében próbatételeket állítottunk a hallgatók elé, hogy bebizonyítsák ki a legrátermettebb, ki az aki, a legjobban megérdemli azt a laptopot, ami egyetlen nap fődíja volt! A feladatok nem csak a játékosoknak jelentettek kihívást, hanem az ezen a napon párban dolgozó műsorvezetőknek is. Szerep és szituációs játékok, karaoke, rögtönzött telemarketing, amelynek keretében például „eukonform hörcsögtömőkészletet” kellett értékesíteni, vagy a „nyomd a bocit” játékforduló (a boci, boci tarka lezongorázása a telefon nyomógombjainak segítségével) – ezek mind-mind remek áprilisi tréfáknak bizonyultak, és az esti buli közepén Gyimesi Henrik (lenti kép - balra) jól kiérdemelte a végső győzelmet. Henrik egyébként a „Bújj a bőrébe” játékfordulóban meghökkentő hitelességgel utánozta a Simpson család ittas családfőjét – ment az értékes Koronás ajándékcsomag, és végül a HD-kijelzős Dell Inspiron notebook is!



Ami pedig az éjszakát illeti – hűvös tavaszi éjszakát forraltunk fel a Juca néni Csárdájában! A nagyteremben és a snassz.hu kistermében összesen 6 lemezlovas pörgette a lemezeket, illetve vendégünk volt a hazai elektronikus zene egyik legnépszerűbb együttese, a Unique!



Mindenki kitett magáért, hogy emlékezetes maradjon a mintegy 1000 (!) vendég számára az első olyan Korona Születésnap, amelyet „tető alᔠhoztunk
: a stáb, a közönség és a nagylelkű támogatók: Syscorp kft, Vicai Optika! Stílusosan: jövőre, Veletek, ugyanitt! És még legalább ennyi születésnapot Korona FM100! De jövő áprilisig azért nem kell kibírni nagyszabású rádiós játékok és bulik nélkül, hiszen májusban egész hónapos játéksorozattal készülünk a nyárra, amelyet persze ebben az évben is a Korona Parton töltünk, a Szelidi tó partján, a nagystrandon! Nyitás: június 17. Ott találkozunk! Addig is az FM100 legyen mindenkivel!

Gábor János

Van képünk hozzá... Sok! Galériák:

snassz.hu

Korona FM100

Akik nélkül nem jöhetett volna létre:







KÖSZÖNJÜK!!!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó