Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Jennifer Lopezzel és Nelly Furtadoval duettezik a világhírű tenor

Szerző: Vörös István, – 2013-01-21 07:51:01

A világhírű olasz tenor, Andrea Bocelli legújabb albuma január 28-án jelenik meg. A Passione címet viselő nagylemezen a sármos operaénekes többek között Jennifer Lopezzel és Nelly Furtadóval is énekel. A La Vie en Rose című slágert pedig  virtuálisan Edith Piaffal adja elő.




A szenvedéllyel teli korong a Passione címet viseli, és 18 csodaszép mediterrán stílusú és lüktetésű szerelmes dalt tartalmaz, összesen 75 országban kerül piacra, még Valentin nap előtt.  Bocelli a többszörös Grammy-díjas David Foster producerrel dolgozott együtt.  A páros 2006-ban már alkotott közösen egy stúdiólemezt, mely az Amore címet viseli, és ez együttműködésnek szép folytatása a mostani produktum is.  


Passione a 14. stúdió albuma a toszkán születésű sztárnak, összesen pedig mindeddig 23 korongot jelentetett meg. A gyönyörű mediterrán válogatásban a Love Me Tender, Girl From Ipaema, Sarr Septembre és sok más ismerős sláger kapott helyet. Bocelli hat nyelven énekel hol zongora, hol gitár, hol pedig a Londoni Filharmonikusok kíséretével. Andrea Jenniferrel a Quizás Quizás Quizás című dalt, Nellyvel a Corcovato-t énekli.


A toszkán születésű tenor karrierje során eddig már 80 millió lemezt adott el. Ő az egyetlen olasz, aki popdalokat és operaáriákat tartalmazó lemezével valaha az amerikai slágerlista második helyére került. A mostani CD borítóján Bocelli második feleségével, Veronicával látható.


Bocelli bevallotta, hogy egy Barbra Streisanddal való duettről álmodik. Állítólag a csodás hangú díva már igent mondott a felkérésre, de mivel mindkét művész igencsak elfoglalt, egyelőre még csak tervezik a közös munkát.


(music.hu)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó