Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Itthon játszik edzőmeccset a KKC

Szerző: Mike Szilvia, – 2018-01-25 12:45:05

Míg a Kalocsai KC megyei bajnokságban játszó női csapata már túl van a szezonnyitón, addig az NBII-es felnőtt gárda edzőmeccsek sorát kezdte meg.

Hirdetés

Hirdetés

A Kolics-legények első ellenfele az NBI-es Cegléd utánpótláscsapata volt, amely gárdának balkezes keceli szélsőjét - Herczeg Patrikot - Kolics János a következő hazai edzőmeccsre is meghívta, mesélte rádiónknak a tréner, aki kifejezetten eredményesnek találta a Cegléddel való találkozót.

 Annak ellenére, hogy a kezdést jelző síp a lányok női mezőnyében már elhangzott, az edzések mellett Kolics a lányoknak is tartogat néhány "extra" találkozót. Ilyen volt a keddi is. Az edző kemény edzőpartnert választott a lányoknak, mégpedig az NBII-es Dunaújvárosi gárdát, akik javarészt az ottani kézilabda akadémia neveltjei, és akiket például a kalocsai Facskó Petra is erősít. Az osztálykülönbség természetesen látszott, de a KKC-s lányok kifejezetten jól megállták a helyüket, és az edző egyértelműen elégedett volt a látottakkal.

Szvétek Balázsék a felkészülési időszakot folytatva együtt készülnek a földvári Hollerrel, de még előtte első hazai edzőmeccsükön, pénteken este 20 órakor a régi, jó ismerős Kiskőröst fogadják. A felkészülési meccsre Téged is várnak!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó