Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Itt lesznek telepített sebességmérők Kalocsa "környékén"

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2015-11-18 11:43:33

Hivatalos honlapján tett közzé egy térképet a rendőrség, amelyen megjelölte, hogy az ország eddigi 86 pontjából melyek lesznek a környékbeliek, ahol fix sebességmérő fotózza majd az autósokat.

hirdetés

hirdetés

Mint arról korábban hírt adtak, a röviden KKEP-ként emlegetett komplex közúti közlekedési ellenőrzési pontok elkészültek, azonban a traffipax-készülékek beélesítéséről egyelőre semmi konkrétumot nem tudni.

A bemutatott térkép szerint Bács-Kiskunban Baja környékén két helyen is, az 55-ös út 98-as kilométerénél, valamint az 51-es főút 159-es kilométerénél lesz fix kamera, valamint ugyancsak az 51-es úton, Apostagnál, a 74-es kilométerénél lesz érdemes figyelnie az autóban.

Az 53-as út két pontján is állandó traffipax fogja vizslatni a forgalmat, a 31-es kilométernél Kiskőrösön, valamint az 57-es kilométerénél, Kiskunhalason.

Az 52-es sem marad telepített mérőműszer nélkül. Itt Fülöpszállás közelében, 31 kilométerszelvénynél üzemelnek be ellenőrzési pontot, valamint az 5-ös úton, a megyeszékhelyen, Kecskeméten a 82-es kilométer közelében is fix traffipax fogja mérni a sebességet.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó