Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Ismétlésért kiált a Homokmégyi Sportnap

Szerző: Mike Szilvia, – 2013-11-26 11:22:34

November 23-án Homokmégyen Sportnappal emlékeztek Pirisi Lászlóra, aki egykor védbástyája volt a település sport-életének.



A programokon lehetőség volt a Foktői Éjsólymokkal és Air Softosokkal  célba lőni, pónin lovagolni, asztaliteniszezni, táncolni, focizni, küzdősport bemutatókat nézni, illetve azokon részt venni.



Nagy háború dúl a sakktáblákon is, hisz Nagy Imre 5 táblán szimultánt játszott kihívóival, de nem akadt legyőzője. Ezután a Kalocsai SE Torna Szakosztálya talajgyakorlatokat és szertorna gyakorlatokat mutattak be.



Ezt követően a Homokmégyi judosok Szabó Franciska I. danos mesterrel, Európa  Bajnokkal valamint Csihi János VI. dan-os  Világ és Európa bajnokok mesterrel közösen léptek tatamira, ami óriási élmény volt az ifjú judokák számára.



A Gyerekfoci barátságos tornán harmadik lett a Villám FC, második helyen végzett a Judo, míg első lett a Luzer FC csapata. A felnőttek mezőnyében negyedik lett a CNC Nagy Kft, harmadik a Bosszúállók, ezüst érmes lett a Ho-ho-ho, míg a dobogó legfelső fokára a Vasárnapi csapat állhatott fel.

Ambrus Attila, a Homokmégyi Kodokan Judo Egyesület vezetője az izgalmas és élményekkel teli nap után kissé fáradtan, de mosolyogva jegyezte meg, jövőre megismétlik a sportnapot.
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó