Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Ismét elkapták a kalocsai buszmegálló "aprós rablóját"

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-12-15 09:54:46

Amint arról korábban beszámoltunk, kétszer kapta már el a rendőrség azt a 15 éves kalocsai fiatalembert, aki a buszpályaudvarnál kéreget és fenyegeti veréssel hasonló korú kiszemeltjeit. Szerda délután ismét rendőrkézre került az illető.

hirdetés

hirdetés

Ezúttal nem egyedül, hanem egy 14 éves drágszéli fiú társaságában szerzett könnyen jött aprót a többszörös bűnöző. Áldozataikra egy hangfalat próbáltak meg rásózni a pályaudvaron, mikor viszont ők tisztán értésükre adták, hogy nem kívánják megvenni a kínált árult, pénzük átadására szólították fel, ellenkező esetben pedig veréssel fenyegették őket.

A sértettek így odaadták a náluk lévő pénzt, amelynek a tizenévesek nem örülhettek sokáig, mert a Kalocsai Rendőrkapitányság egyenruhásai mindkettejüket őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat - ismét.

Mint emlékezetes, néhány nappal ezelőtt a kalocsai fiatalembert hasonló bűncselekményért kapták el a rendőrök, akkor viszont az ügyészség nem tartotta indokolnak a kamasz előzetes letartóztatását. Rövidesen kiderül, ezúttal mi lesz az ügy folyománya.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó