Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Indul a visszaszámlálás: nemsokára jön Shakira!

Szerző: Gábor János, – 2011-04-20 09:00:30

Dél-Amerika után Európában folytatódik majd a koncertkörút, hozzánk május 5-én érkezik az énekesnő, méghozzá Milánóból. Az idei turnén Shakira felülmúlja önmagát és eddigi koncertjeit. Az óriási színpad háttere teljes egészében egy kivetítő rendszer, amely az aréna bármely pontjáról nézve tűéles közeli képeket ad a világsztár minden mozdulatáról.



Shakira a koncertet egy gyönyörű mályvaszínű ruhában kezdi, de a két órás show alatt összesen 8 különböző szettet visel. A koncerten egy 6 fős zenekar kíséri két vokalistával, melyet Tim Mitchell gitáros – aki már 11 éve Shakira zenei rendezője – vezet. 2 táncos is színpadra lép; bár a képek tanulsága szerint, Shakira bombasztikus formában van, így a nézők garantáltan csak rá figyelnek.



A kolumbiai énekesnő több mint 20 dalt ad elő, köztük a legnagyobb slágereit ugyanúgy, mint The Sun Comes Out új albumának nótáit, kiegészítve olyan érdekességekkel, mint például a Metallica Nothing Else Matters balladája. A visszaszámlálás elkezdődött, már csak 22 nap, és Budapesten üdvözölhetjük a világ egyik legnépszerűbb énekesnőjét!

music.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó