Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Íme, a kormánypárt kalocsai választókörzetének jelöltje

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2018-01-17 12:28:51

Országos Választmányi ülést követően hozta nyilvánosságra mindazon képviselő-jelöltek neveit a kormánypárt-szövetség, akiket indítani fog a 2018-as országgyűlési választásokon az egyes körzetekben.

Míg a paksi központú körzetben a meglepetés erejével élt a bejelentés, miszerint a KDNP színeiben Süli János volt polgármester, atomerőmű-vezető és jelenlegi tárca nélküli miniszter indul, addig a kalocsai központi körzet jelöltjének neve talán kevesebbeket lep meg.

Körzetünkben jelenleg is mandátummal bíró honatyánk, Font Sándor a Fidesz jelöltje, míg a szomszédos körzetekben Bányai Gábor és Zsigó Róbert indul a választók voksaiért.

Mostanra tehát egyedül a baloldali jelölt, vagy jelöltek személye kétséges Kalocsán. Legutóbb a Momentum mutatta be Környei Balázst, elsőként pedig a Jobbik rukkolt elő Suhajda Krisztián nevével.

Elhangzott ugyan Botka Lászlótól, az MSZP visszavonult miniszterelnök-jelöltjétől, hogy pártja dr. Angeli Gabriellát delegálná, ő Botka lemondásával ugyancsak bejelentette, hogy nem él a felkínált lehetőséggel.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó