Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Imádott Hartán lenni Kasszás Erzsi

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-06-26 12:40:00

„Harta elesett”, írta a KORONAfm100 közösségi oldalán egy kommentelőnk, amikor kiderült, hogy az egyik országos üzletlánc arcává vált Kasszás Erzsi a hartai boltot is útba ejti hetek óta tartó országjárása során múlt pénteken.

Hirdetés

Hirdetés

Az idézett hozzászólás is jelzi, hogy a karakter bőrébe bújt Balázs Andrea színésznő kaphat hideget és meleget, az tény, hogy Kasszás Erzsiként nagy érdeklődés övezi minden mozdulatát.

Mint azt a KORONAfm100-nak Hartán adott interjújában elárulta, ez hol jó, hol kevésbé jó, de hangsúlyozta, hogy nagy szeretettel fogadták és jellemzően a pozitív visszajelzésekből sokkal több jut neki, mint negatívumokból.

 

A pénteken Hartára látogatott Kasszás Erzsi, polgári nevén Balázs Andrea színésznő őszintén beszélt arról is, hogy számított rá, hogy Erzsi figurája megosztó lesz, hiszen, mint mondja, ő maga is megosztó ember.

 

A Kasszás Erzsivel, pontosabban az őt alakító Balázs Andrea színésznővel készült teljes interjúnkat a hétvégi Turmix c. térségi magazinunkban hallgathatod meg teljes hosszában!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

25. VOLT lesz


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó