Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Ilyen nincs: Legolas is visszatér a Hobbitban!

Szerző: Gábor János, – 2010-12-09 17:03:59

Beindult a kutyulás - és legközelebb 2 év múlva kaphat választ a közönség arra, hogy egyes karakterek mégis mi jó fenét keresnek a Hobbit c. filmben, mivel a könyvben, amiből készül, még csak a kis lábujjukat sem mutatják meg, és közük nincs a történetfolyamhoz. Nemrég írtuk meg, hogy a Galadriel királynőt alakító Cate Blanchett szerepet kapott, de úgy fest, visszatapsolják Orlando Bloom-ot is, aki újra Legolast, a harcos tündeherceget domboríthatja a filmben.



A Deadline Hollywood szerint a színész "közel áll a megegyezéshez", és több szerepe lesz a Hobbitban, mint egy nyúlfarknyi cameo. Elképzelésünk sincs, vajon mi. Galadriel, Legolas és Elrond (Hugo Weaving) újraszerepeltetése már bizonyosan arra utal, hogy sárkányos mesénél mélyebben nyúlnak bele a készítők Középfölde történelmébe. Megjelenik például a Hobbitnál jóval korábbi történeteket mesélő Szilmarilokból Szauron száműzetése a Fehér Tanácsból. Ezen túl több olyan esemény is lesz majd a moziban, amelyek közvetve-közvetlenül hatást gyakoroltak a Gyűrűk Ura-trilógia történéseire.

A készítők a történet alakításához szabad kezet kaphattak J.R.R. Tolkien jogutódaitól, így az sem kizárt, hogy a Hobbit és a Gyűrűk Ura eseményei között eltelt időről (111 év) is megtudunk valamit. A dolog pikantériája viszont pont ez: erről maga Tolkien sem írt. legfeljebb néhány vázlatra támaszkodhatnak az alkotók. Lesz itt még pár meglepetés...

Az aceshowbiz.com információja alapján:

Gábor János (Korona FM100)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó