Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Igen: célegyenesben a Star Trek 2!

Szerző: Gábor János, – 2011-09-14 13:38:06

J.J. Abrams rendező bevállalta, hogy elkészíti 2009-es sci-fijének folytatását. Mondjuk, ezt borítékolhattuk, mivel a 2 évvel ezelőtti mozi közel 386 millió dollárt hozott a mozikasszáknál, ezzel pedig minden idők legjobban jövedelmező (és részemről: az egyetlen élvezhető és tényleg jó) Star Trek-filmje lett.



A forgatókönyvet ezúttal is az Alex Kurtzman-Roberto Orci páros jegyzi, és visszatér az összes ismerős arc, élükön Chris Pineal (Kirk kapitány - a fenti képen jobbra) és Zachary Quintoval (Spock - fenti kép, balra). Mondjuk én személy szerint pont a Spock szerelmét alakító, gyönyörű Zoe Saldanát (lent) várom vissza a legjobban - igazán remek volt legutóbb is.



A film hivatalos cím nélkül már jó ideje szerepel a nyilvántartásokban, és eredetileg jövő júniusban akarták bemutatni, ám a csúsztatás mellett döntöttek, hogy időt nyerjenek az íróknak, akik így hibátlanra csiszolhatják a könyvet. A projekt most már rohamtempóban megy előre, de premierdátumot egyelőre nem tettek közzé. Túl valószínűnek egyébként nem tartom, hogy már 2012-ben megérkezhet a folytatás  a mozikba, hiszen még az első csapó sem csattant el, és egy ilyen látványmozi hosszadalmas utómunkát igényel...

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó