Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Ifjú birkózóink a tatamin

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-03-29 11:33:55

Március 12-én Kiskőrösön rendezték meg a már hagyománnyá vált Petőfi Kupát. A versenyen több mint 130 birkózó állt szőnyegre.

Hirdetés

Hirdetés

A Kalocsai SE versenyzői közül Gyerek korcsoportban Agócs Olivér és Jakab Rikárdó és Kárász Noel a dobogó 3. fokára léphettek fel. A legnépesebb súlycsoportban 29 kg-ban birkózott a szintén kezdő Hegedűs Gellért is, aki betegsége ellenére kiállt a birkózó szőnyegre, és nála idősebb és nehezebb gyerekekkel szemben is felvette a harcot és megszorongatta őket, de sajnos csoport harmadikként nem sikerült neki a továbbjutás.

35 kg-ban birkózott Esze Bence, neki sikerült a 3. helyet megszereznie, 42 kg-ban Balla Levente 2. helyen végzett. 46 kg-ban birkózott Kovács Dorián, aki szintén a 2. helyen végzett a versenyen.

A Kalocsai SE versenyzői közül Diák I-es korosztályban, 52 kg Hajnal Amanda a fiúk között indult és lány létére a 3. helyen zárta a versenyt.

69 kg-ban indult a haladónak számító Tűri Krisztián, aki nagy technikai fölénnyel nyerte a versenyt. 2. helyezést ugyan ebben a súlycsoportban Paulin László szerezte meg az első versenyén.

A Serdülő korosztálynál kötöttfogásban birkóztak, ahol Kapitány Márk is részt vett. Itt egyesített súlyok voltak, csak 100 kg volt meghirdetve. A 69 kg-os Márknak még így is sikerült megszerezni a 2. helyet.

Edzők: Bagó Tibor, Elekes Endre, Hamzók József

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó