Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Idén szilveszteri bulit tart Fenyő

Szerző: Vörös István, – 2011-10-26 15:57:15

Idén rendhagyó módon nem a karácsonyt követő napon kerül megrendezésre a szokásos téli Fenyő-buli. 1996 óta minden évben Fenyő Ünnep néven jelentkezett Fenyő Miklós az év végi rock and roll partival, úttörő volt a két ünnep közötti koncertek rendezésében. Azóta számtalan követője van, így Mr. Rock and Roll újított: szilveszter napján lepi meg közönségét egy fergeteges koncerttel. 


A koncert a szilveszteri hangulathoz illeszkedően tele lesz humorral, vidámsággal, de természetesen nem maradhat el a megszokott hangzás és látvány sem. Aki tehát szeretne egy igazán jót bulizni az év utolsó napján, együtt táncolni és énekelni a "Hotel Menthol"-t, "Rock and Roll Party"-t, "Csókkirály"-t, vagy a "Made in Hungária"-t, annak ott a helye. Sztárvendégek: Polyák Lilla, Dévényi Tibor.

Fenyő Miklós a koncert után ajándék retropartival kedveskedik közönségének, ahol a \'80-as, \'90-es évek slágereire bulizhatunk kifulladásig. Házigazdák: Dévényi Tibi bácsi és B. Tóth László. Éjfélkor velük, Fenyő Miklóssal és több ezer rock and roll rajongóval együtt köszönthetjük az Újévet.

(zene.hu)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó