Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Idén is számíthat a Kék Madár Alapítványra

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2014-06-15 12:10:59

Az elmúlt héten jobbnál jobb zenei, képzőművészeti és színházi programok közül válogathatott Kalocsán, ha jegyet vagy bérletet váltott a huszonkettedik Kék Madár Fesztiválra.

A folyamatos orvosi ellátásra szoruló kalocsai és környékbeli gyermekek támogatását kitűző Kék Madár Alapítvány kuratóriuma a napokban összegezte és számszerűsítette a fesztivál tapasztalatait. Eszerint több mint 1 millió 600 ezer forint folyt be a jegyeladásokból.

Ez a szám körülbelül megegyezik az előző években könyvelt bevétellel. Még nem tudni, hogy ez a támogatott gyermekek számára lebontva pontosan mekkora összeget jelent, de valószínűleg 39-40 kis beteg gyógyulását tudják majd segíteni – tájékoztatta Dr. Réfy Miklós, a szervezet kuratóriumának elnöke.

Hozzátette, hogy a fesztivál egyetlen rossz emléke a közömbösen fogadott gyermekműsor volt, így valószínűleg a jövő évtől csak azon pályázók részesülnek majd támogatásban, akik részt vesznek a gyermek-előadáson, hiszen ott hirdetnek majd eredményt és a támogatói dokumentumot is csak a helyszínen megjelenteknek fogják átadni.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó