Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Idén a 30 Seconds To Mars, jövőre Gaga lehet a rekorder?

Szerző: Vörös István, – 2011-12-13 15:03:43

Komplikációkkal, de befejeződött Letóék 2 éve tartó This Is War turnéja, de rekord lett a vége! A kérdés már csak az, hogy meddig ők a csúcstartók, jövőre ugyanis a tervek szerint Lady Gaga a babérjaikra tör.


Szerdai New York-i koncertje után bekerül a Guinness Rekordok Könyvébe a 30 Seconds To Mars. Karrierjük során számos bonyodalmat túléltek (mint például a kiadó- és cenzúraparák, vagy a széteső színpadok), most mégis valami rendkívülit hajtottak végre: ők az a zenekar, akik a világon a legtöbb koncertet adták egyazon lemez turnéja során. A “This Is War” albumot több mint két év alatt összesen 309 bulin adták elő Letóék (Magyarországon háromszor is megfordultak), ami igazán elképesztő teljesítmény, nem is értjük, hogy bírták lelkesedéssel ennyi ideig!

Az utolsó állomáson azért volt egy kisebb incidens: a záró, “Kings and Queens” című dalnál Jared jópár rajongót felhívott a színpadra, hogy közösen ünnepeljék a rekordállítást, ám a szám közepén le kellett állni, mert az egyik fan rosszul lett. 20 perccel később vitték le a lányt, aki miután egy kis levegőhöz jutott, szerencsére jobban lett, így a zenekar végig tudta játszani a több éves megaturné utolsó dalát.

Kérj egy Lady Gaga vagy egy 30 Seconds To Mars dalt!

A srácok már biztosan rekorderek, kérdés azonban, hogy meddig. Szárnyra kéltek ugyanis olyan híresztelések, melyek szerint Lady Gaga jövőre kétéves turnéra indul, melyben 450 helyen perdítené táncra a világot. Hogy mindezt bírja-e szuflával, az kiderül - egy biztos, a tavalyi budapesti koncertet látva keresztbe szorított ujjakkal szurkolhatunk, hogy visszatérjen, csakúgy, mint az idei rekorder, a 30 Seconds To Mars, akik tavaly a Szigeten, idén pedig a Volton és ismételten a Sziget Fesztiválon is tiszteletüket tették - bizonyosan nem utoljára!

mtv.co.hu / Vörös István
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó