Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Hivatalos: készül az új Madonna-lemez

Szerző: Vörös István, – 2011-06-17 14:02:50

Madonna menedzsere hivatalosan is bejelentette Twitterén: augusztusban a popzene nagyasszonya visszatér a stúdióba és elkezdi új lemezének munkálatait.



Madonna a 2008-as Hard Candy óta, ami a 4 Minutes, a Give It 2 Me vagy a Miles Away top-slágereket produkálta, nem rukkolt elő új zenei anyaggal - viszont ellátogatott 2009-es albumpromóciós turnéjával Budapestre!

Az elmúlt évben a W.E. című dráma forgatásán tevékenykedett, melyről nálunk is többször olvashattatok. Mielőtt a kritikusok fanyalognának, nem színésznőként, hanem a kamera túloldalán, rendezőként tette hozzá a magáét a filmhez.



Most azonban úgy tűnik, elérkezettnek látta az időt, hogy visszatérjen a stúdióba és új albummal örvendeztesse meg rajongóit. "Már rengeteg ötlete van, hogy mely producerekkel szeretne együtt dolgozni és sokan kérdeznek arról is, milyen stílust képvisel majd az új lemez - nemsokára erről is hallhattok", olvasható Guy Oseary on-line üzenőfalán.

A kíváncsiskodók már egy újabb koncertkörút kérdését is pedzegették a mendzsernek, aki ezzel kapcsolatban egyelőre hagyott mindenkit sötétben tapogatózni. "Még nem tudok mit mondani srácok... tudjátok, előbb a lemez, aztán..." írta Guy Oseary.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó