Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Hétfőtől közterület-felügyelők vigyázzák értékeinket

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2015-02-12 11:48:16

A kalocsai hobbirongálók napjai meg vannak számlálva. Hétfőtől ugyanis hivatalosan is működni kezd a már korábbi önkormányzat által is sokszor emlegetett közterület-felügyeleti rendszer.

Ezzel sokéves lakossági elvárásnak tesznek eleget, a panaszos hangok ugyanis magánszemélyektől is időről időre eljutottak a nyilvánossághoz, az éves közmeghallgatásokról nem is beszélve, ahol minden évben napirenden volt például a köztisztaság és a városban látható rongálások ügye. A városvezetés képviseletében dr. Angeli Gabriella szóvivőtől megtudtuk, hogy az ezek orvoslására szolgálatba lépő két ember milyen feladatokat lát majd el, hozzátéve, hogy a tetten érteket joguk lesz a helyszínen tartani a rendőrség kiérkezéséig.

Köztéri szemetelés - gyakran festett ilyen képet a belváros Fényi emlékparkja

Dr. Angeli Gabriella a kalocsai önkormányzat szóvivője kiemelte, hogy a hétfőtől működésbe lendülő közterület-felügyeleti rendszer munkatársai hivatalos személyek lesznek, ezzel párosuló hatáskörrel. Ennek értelmében kép- vagy hangfelvételeket készíthetnek például egy általuk elkapott köztéri rongálásról.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó