Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Belföld

Hende Csaba ellen indulhat Czeglédy Csaba

Szerző: Korsós Éva, forrás:24.hu – 2018-02-23 14:14:09

Független jelöltként nyilvántartásba vette a több mint hatmilliárd forintos költségvetési csalás gyanújával előzetes letartóztatásban lévő, az országgyűlési választáson indulni kívánó Czeglédy Csabát a Vas megye 1-es számú, szombathelyi székhelyű választókerületének választási bizottsága pénteken.

A testület pénteken délelőtt 11 órától ülésezett, majd délben tette közzé Szombathely hivatalos honlapján az nyilvántartásba vett jelöltek nevét, fényképét, valamint a jelölőszervezeteket.

A tájékoztatás szerint Vas megye 1-es számú választókerületében a korábbi honvédelmi miniszter Hende Csaba (Fidesz-KDNP), Nemény András (MSZP-Párbeszéd), Szakály Gábor (Hajrá Magyarország!), és Szeidel Petra (Összefogás Párt) is szerepel a nyilvántartásban.

Czeglédy már szerdára összegyűjtötte az aláírásokat, a Fidesz szerint azért, mert az előzetesben lévő volt MSZP-s politikus így akarja elkerülni a börtönt és meg akar szökni. Hivatalos jelöltként Czeglédy mentelmi jog illeti meg és megszüntethetik ellene az előzetes letartóztatást is. Czeglédy ellen már kilenc iskolaszövetkezet ügyében, mintegy 6,3 milliárd forintos vagyoni hátrány okozása miatt folyik eljárás.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó