Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Hazai és amerikai szemléken a kalocsai filmesek dokuja

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2018-01-27 11:40:29

Elindulhat a sikerhez vezető úton a kalocsai filmesek, Kvalla Gábor és Polyák Péter által készített, „A kétéltű” című doku.

Ennek főszereplője, mint arról rádiónkban már többször is hallhattál, Suba Róbert kiskőrösi paralimpikon, parakenus, aki egy ejtőernyős baleset tragikus következményeként kényszerült kerekesszékbe, de nem volt hajlandó belenyugodni abba, hogy itt véget ért az élete.

Az immáron fesztiválvetítésekre váró film azt mutatja be, hogyan lendült túl a történteken a főhős és vált hazánk egyik élsportolójává.

Kvalla Gábor filmkészítő örömmel újságolta felkeresésünkre, hogy a film úgymond „dobozban van”, és batárok, szakmabéliek körében jó fogadtatásban részesült. Most hazai és amerikai fesztiválokra neveznek vele – jelentette büszkén.

Kvalla Gábor kalocsai filmkészítő elárulta, hogy hazánkban hol vetíthetik először a Polyák Péterrel közösen készítet dokuját.

Mint mondta, a tengeren, illetve határon túli szemlék feltérképezéséért alkotótársa felel, és több amerikai potenciális helyszínt már megcéloztak.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó