Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Hatalmas robotok épülnek a VOLT-on; te is beszállhatsz!

Szerző: Gábor János, – 2013-06-03 14:27:49

Az idei VOLT Fesztivál kampányában főszerephez jutnak a robotok, akik nem csupán a plakátokról mosolyognak a járókelőkre, de a VOLT helyszínén is találkozhatunk velük. A Telekom - mint a fesztivál főszponzora - és a VOLT szervezői közösen öltöztetik robotokba a Telekom Nagyszínpadot és környékét. A tervek szerint grandiózus és látványos külsőt kap majd ez a helyszín, ahol minden este a nagykoncertek után 1-1 hatalmas partival és ahhoz illő látványelemekkel készül a Telekom.


(a fénykép illusztráció)

A képzőművészet évek óta “testközelben” jelenik meg a VOLTon. Korábban Trabantokat, vagy éppen használati tárgyakat “alakítottak” át kortárs művészek, tavaly pedig Magyarósi Éva, Ef Zámbó István, Wahorn András és Szurcsik József hatalmas virágokat alkotott a helyszínen. Idén a VOLT tíz pontján, tíz kortárs művészcsoport, négy nap alatt robotokat kelt életre. Születnek majd szoborrobotok, festmények és gigantikus installációk egyaránt. A művészek névsorát a szervezők később hozzák nyilvánosságra.

Természetesen a közönség is kiveheti a részét a “robotkodásból”. A VOLT helyszínére 1000 db kartondobozt és más “alkatrészeket” szállítanak a szervezők, amelyekből naponta készülhetnek szebbnél-szebb robotok. A robotszépségversenyek győztesei értékes jutalmakra számíthatnak.

volt.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó