Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Hatalmas közönséget mozdított Meszesre az agrárnap

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2018-02-16 09:15:14

Agrár szakmai napra várta a kecskeméti központú Agrárközösség kalocsai irodájának és az MKB-nak a szervezőcsapata a helyi és környékbeli érdeklődőket.

 

(fotók: Font Sándor - Facebook)

A termelőket, gazdákat, vállalkozókat megcélzó rendezvénynek a Kék Duna Vendéglő adott otthont, amelyet meg is töltött a rengeteg előadó és a több mint százhetven fős hallgatóság, akik pályázatoktól jogszabályi változásokon át a legkülönfélébb szolgáltatásokig számos területről kaptak tájékoztatást.

Szigeti Tamás szervező, az Agrárközösség kalocsai irodájának vezetője rendkívül sikeresnek értékeli az eseményt, hozzátéve, hogy a lemaradók minden elhangzott téma kapcsán fordulhatnak hozzájuk tájékoztatásért.

Szigeti Tamás, a kalocsai Agrárközösség iroda vezetője kiemelte, hogy pályázati szempontból izgalmas időszak áll a gazdák mögött, akik pedig nyertek beadványt, tevékeny év elé néznek.

Többek között ezek útveszőiben is iránymutatás volt a szerdai nap, legközelebb pedig a hagyományos kistényi rendezvény kapcsán hallhat majd a szélesebb közönség az Agrárközösségről – tette hozzá.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó