Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Háromszoros hurrá jutott Kalocsának

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-06-29 12:30:00

Amint arról korábban beszámoltunk, akárcsak a 2015-ös, úgy a 2016-os évben is voltak kalocsai csapatok, akiknek együtt szurkolhattunk a sikeréért az Energy Factory „fenntarthatósági Oscar-díjért” megrendezett országos versenyben.

Hirdetés

Hirdetés

A környezettudatossági ismereteket és kreatív zöld gondolkodást felmérő tudáspróbán a Fényi Gyula Általános Iskola „Szemfényvesztők” és a Szent István Gimnázium „Öko-kommandó” csapatai képviselték az érseki várost a finalisták között, a szombati eredményhirdetéskor pedig kiderül, nem hiába szorítottunk értük. A két csapat ugyanis három díjat zsebelt be, egyet az általános iskolások, Török Krisztina tagintézmény-vezető közreműködésével, akit a Hajógyári szigeten tartott díjátadón értünk utol telefonon.

 

(Fotó: Energy Factory - Facebook)

A „gimis kommandósok” kétszer is a színpadra léphettek, újságolta büszkén képviseletükben felkeresésünkre a munkáik kapcsán rádiónkban már többször megszólalt Kun Anasztázia. Tőle tudhat meg többet a Gyimesi Erzsébet tanárnő patronálásával működött csapat elismeréseiről.

(Fotó: Energy Factory - Facebook)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó