Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Hangos vita közepette adta el inerthulladék-lerakóját Kalocsa

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-04-13 10:50:00

Hosszas és indulatos szavaktól sem mentes vita, majd név szerinti szavazás előzte meg, hogy Kalocsa eladta 18 millió forintért inerthulladék-lerakó szeméttelepét a Felső-Bácskai Hulladékgazdálkodási Kft-nek.

Hirdetés

Hirdetés

A döntést megelőző csaknem félórás hozzászólásfolyamban dr. Filvig Géza ismét bírálta az önkormányzati gazdálkodást egy újabb vagyonelem eladás miatt, míg Török Ferenc felvetette, hogy nem adhatná-e bérbe a város az ingatlant a megvásárlásra jelentkezett cégnek.

Dr. Bálint József polgármester válaszában elmondta, hogy korábban is jelezte már a társaság, hogy megvette volna a területet, azonban a Parkgondozó Kft. korábbi ügyvezető, Lengyel Gábor ingyenesen adta átadta ezt használatra a részükre.

Ezután a polgármester arra tért ki, miért nem tartja esélyesnek, hogy a város megkapja az ott folyó tevékenységhez szükséges jogosítványokat.

 

A kép illusztráció!

A hosszas érv-ütköztetés, illetve a négy Fidesz-KDNP-s ellenszavazat mellett eladásra került inerthulladék-lerakó ügyének tárgyalása közben hangos csörte alakult ki a volt és a jelenlegi polgármester között.

Török Ferencnél elszakadt a cérna, fogalmazott, mondván, Bálint József „csúsztatva sugall” egyes korábbi önkormányzati ügyekre vonatkozóan.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó