Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

HALLGASS BELE: máris neten Gaga új dala!

Szerző: Vörös István, – 2011-04-16 10:43:28

Amikor a cikk írásának nekiláttam, csak egy gyenge minőségű, valószínűleg mikrofonnal vagy telefonnal rögzített felvétel kezdte meg hódító útját a neten Lady Gaga - Judas címmel. Azóta beigazolódott, hogy a klip valódi, sőt, az április 19-i megjelenés előtt a stúdióminőségű felvétel is felkerült a világhálóra...



Hallgasd meg Te is!

A Judas a májusban boltokba kerülő új Gaga-lemez, a Born This Way második előfutára lesz, ami a híresztelések szerint videóklipjének sokkoló látványvilágában überelni fogja az énekesnő korábbi "démoni genézisét".

Egy újabb sokkoló videó azonban képes-e akkora slágert csinálni az aktuális rádió-kedvenc Born This Way hangzásvilágának csak árnyékában kullogó, kevésbé innovatív és slágeres dalból, mint a Judas? Ezt majd az idő megválaszolja...



Laurieann Gibon, a videó koreográfusa és kreatív rendezője egy interjúban nemrég elmondta, hogy "nem nyúltak semmi olyanhoz, amit nincs joguk bolygatni." A cím ugyanis nem félrevezetés: a dal valóban Gaga Jézus és Júdás iránti érzéseit foglalja dance-keretbe. "Az egész videó lényege az inspiráció és hogy sosem adjuk fel... csináltunk egy új Jeruzsálemet", nyilatkozta Gibon.

Az extrém díva-palánta stílusát ismerve, ha ő egy "új Jeruzsálemet" csinál... félő, hogy a kiátkozással fenyegetőző pápa visszasírja még Madonna keresztjeit a Like a Prayer videójából, ha a Judas klipje a képernyőkön landol... Meglátjuk mi lesz ebből!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó