Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Hallgass bele: Cher tényleg visszatér!

Szerző: Vörös István, – 2012-10-21 21:58:35

Az énekesnő anno bejelentette, hogy visszavonul és 2004-ben (Budapestet is érintő koncertkörútján) végleg búcsút mondott a színpadnak. A Living Proof - Farewell Tourt egy Las Vegas-i koncertsorozat követte, most pedig úgy tűnik a maholnap hetven éves díva mégis új zenei anyaggal rukkol elő.


Cher Budapesten 2004-ben


Bár korábbi twitter-bejegyzéseiből Cher egyértelművé tette, hogy tizenegy év hallgatás után új szólólemezen dolgozik, az elejtett foszlányok mára kézzel fogható valósággá váltak. Ennek bizonyítéka már a neten hallható, ugyanis egy DJ Michelangelo nevezetű lemezlovas egyik partiján bemutatott egy egyperces részletet az énekesnő vadiúj, Woman\'s World című dalából.



A felvételről egyelőre annyit tudni, hogy a félhivatalos bemutató előtt netre került 15 másodperces részlet láttán Cher kiakadásának adott hangot az online üzenőfalán ("over pissed - piszkosul felhúztam magam"), majd poénosra vette a figurát, hozzátéve, hogy bejegyzése akár egy ütős albumcím is lehetne.

A korongról egyelőre nem sokat tudni, annyi azonban bizonyos, hogy a Woman\'s World a Believe sikerét hozó dance stílust követi, a zenéért pedig Paul Oakenfold felel. Egyes - hivatalosan meg nem erősített értesítések szerint - a dalt jövő héten mutatják be.

Korábbi infók szerint a lemezen közreműködik Timbaland és megjelenik rajta a régóta várt duett Lady Gagával, amely a The Greatest Thing címet viseli, csakúgy, mint néhány Pink által írt dal, de elképzelhető, hogy Christina Aguilera hangja is visszaköszön majd az egyelőre címtelen albumon.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó