Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Hallgas bele nálunk Rihanna (még meg nem jelent) lemezébe!

Szerző: Vörös István, – 2012-11-08 08:20:38

Lassan nincs olyan év, hogy a barbadosi szépség ne lepje meg rajongóit valamivel. Vagy filmet forgat, vagy világ körüli koncertkörútra indul, vagy megjelentet egy új stúdióalbumot. November 19-én érkezik legújabb lemeze, az Unapologetic, amelyből az internet jóvoltából már csaknem fél órát meghallgathattok - akár itt, nálunk is!



Az elmúlt három évben egyik lemezt a másik után gyártó Rihanna hetedik stúdióalbuma rövidesen a boltokba kerül. Ennek előfutára a már nálunk is előszeretettel forgatott Diamonds című sláger volt, mára azonban nem kell ennyivel megelégednie az énekesnő rajongóinak. A megjelenés közeledtével ugyanis - viva la internet! - egyre több anyag kikerült ki a 14 felvétellel büszkélkedő lemezből.

Igazi unikumnak ígérkezik az új anyag, ugyanis a kellemes, "lazulós" r\'n\'b-től a legkeményebb dubstep ütemekig mindent hallhattok a közel félórás anyagban, amely tegnapelőtt került fel az egyik legnépszerűbb videó-megosztó portálra. Az Unapologetic két szenzációja pedig egy közös felvétel az énekesnőt néhány éve pépesre verő Chris Brownnal és a legfeketébb fehér rapperrel, Eminemmel.

Azonban minderről magatok is meggyőződhettek, csekkoljátok Rihanna új albumának dalait alább a lejátszóra kattintva!


Rihanna: Unapologetic (részletek)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó