Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Halálos motorosbaleset Hajósnál

Szerző: Vörös István, – 2011-09-22 12:13:47

Két közlekedési baleset is történt Kalocsa környékén szerdán. Az egyik esetben egy állapotos nő hajtott fának, aki könnyebben sérült. A Hajós környéki motoros-baleset már nem volt ilyen szerencsés kimenetelű.

Képünk illusztráció!

A délután folyamán egy 33 éves, állapotos nő az útpadkára szaladt a gépkocsijával, majd többször megpördült a Kalocsa-Miske közötti szakaszon. Az asszonyt kórházba szállították és a megyei főkapitányság közleménye szerint könnyű sérüléseket szenvedett.

A kora este Hajóson történt motoros-baleset áldozatának életéért azonban hiába küzdöttek a mentősök, írta a BAON portál.  Nyíkos Tamás szóvivő elmondása szerint a motoros Hajós belterülete felől közlekedett a pincefalu felé, majd egy jobbra ívelő kanyarba nagy sebességgel, fékezés nélkül hajtott bele és ütközött össze a szemből, szabályosan érkező kisteherautóval. A járműben utazók közül senki sem sérült, azonban a motoros életét hiába próbálták megmenteni először a szolgálati idő kívül helyszínre siető rendőrök, majd a mentősök, az illető a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó