Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Ha csak egyetlen zenei hírt olvas ma el...

Szerző: est.hu, forrás: est.hu/zene – 2015-08-05 19:09:15

Feltámadhat hamvaiból a 2000-es évek egyik legsikeresebb csajbandája, a Pussycat Dolls. Bár az együttes tagjai anno nem a legbarátibb viszonyban váltak el egymástól, de Nicole Scherzinger állítólag abban reménykedik, sikerül tisztázni a nézeteltéréseket.



„Már folynak a tárgyalások a folytatást illetően, és egyelőre úgy tűnik, nem is sikertelenül” – árulta el egy bennfentes forrás a The Sun nevezetű brit napilapnak. „Nicole az elmúlt öt évben az összes lánnyal tartotta a kapcsolatot, úgy tűnik, a leglelkesebb” – tette hozzá. 
 
A Pussycat Dolls 2010-ben oszlott fel, és több mint 15 millió lemezt adott el világszerte. A csapat megszűnését követően a tagok többsége szólópályára lépett, közülük azonban csak Scherzinger ért el igazi sikereket. Az énekesnő mellesleg a múltban többször is célzott rá, hogy hajlamos lenne folytatni az együttest. „Szeretem a csajokat, hiányoznak, és mindegyiküknek a legjobbat kívánom. És személy szerint nem látom akadályát, hogy újra összeálljunk” – mondta egy interjúban.

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó