Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

GYORSHÍR: negyedik lett Réfy doktor az év orvosa voksoláson

Szerző: Vörös István, – 2012-02-09 09:15:56

Szerda este az interneten akár élő videóközvetítésen is követhették az eseményeket mindazok, akik heteken át szorítottak és lelkesen voksoltak az Astellas-közönségszavazáson, hogy a kalocsai Dr. Réfy Miklós legyen az év orvosa. Ha első nem is, de a teljes - 79 gyógyítót számláló - hazai mezőnyből a megtisztelő negyedik helyre jutott a Szent Kereszt Kórház orvosigazgatója. Egyúttal ő volt az egyetlen orvos Bács-Kiskunból, aki bejutott a TOP 5-be.


A közönségszavazásra beérkezett szavazatok száma alapján a 2011-es Astellas-közönségdíj nyertese Dr. Paszt Attila, a Szegedi Tudományegyetem sebész adjunktusa lett. Az élen végzett továbbá Dr. Tizedes György, a pécsi Da Vinci Magánklinika sebész orvosigazgatója, Dr. Mátyus János PhD, a Debreceni Egyetem nephrológus docense, Dr. Réfy Miklós, a Kalocsa Városi Önkormányzat Szent Kereszt Kórházának szülész-nőgyógyász orvosigazgatója és Dr. Rombauer Edit, a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház és Rendelőintézet sebész és klinikai onkológus osztályvezető főorvosa.


Réfy doktor az FM 100-on a napokban mondott köszönetet valamennyi szavazónak, aki hozzásegítette ezen szép eredményhez. Mint kifejtette, számára a begyűjtött szavazatok száma sokkal többet jelent egy "díjnál". Ez az orvosba vetett hit és az iránta táplált bizalom záloga. Dr. Réfy Miklós hozzátette, örült annak is, hogy a szavazás által heteken át pozitív töltettel forgott a köztudatban a kalocsai kórház neve.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó