Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Golden Globe: Madonnáé az év filmes dala

Szerző: Vörös István, – 2012-01-16 08:48:50

Hivatalosan ugyan még csak Amerikában jelent meg, a neten már meghallgatható Madonna második saját rendezésű filmjéhez, a W.E.-hez írt ballada: a Masterpiece. A szerzemény valóban egy remekmű lett, amit az idei Arany Glóbusz díj bizottsága is így ítélt.


Madonna átveszi a Golden Globe-ot

A tavalyi év végi szivárgás-botrány után úgy látszik 2012. zeneileg jól indul a márciusban új albummal jelentkező Madonna számára. Az M.D.N.A. című korongon is helyet kapó, egyébként filmbetétdalnak szánt vadiúj szerzeménye, a Masterpiece-szel ugyanis olyan sztárokat utasított maga mögé a tegnap esti Arany Glóbusz-gálán, mint a betétdal-kategóriában ugyancsak jelölt Elton John vagy Mary J. Blidge.


Hallgasd meg a díjnyertes dalt itt!

A Glóbusz-díj jó ómen lehet a februári Super Bowl döntőjén több százmillió néző előtt színpadra lépő énekesnőnek, hiszen a jutalmazott dalon azzal a William Orbit producerrel dolgozott, aki legutóbb négy Grammy-hez segítette őt 1998-as Ray of Light című lemezéért. A techno-elektro mágus keze nyomán született az azóta világslágerré vált címadó dal, valamint a Frozen, a The Power of Goodbye, a Nothing Really Matters vagy a Drowned World / Substitute For Love.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó