Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Géderen búcsúzott Csehi Tibor, a Honvéd játékosa

Szerző: Mike Szilvia, – 2013-08-05 16:24:25

Bátyához hasonlóan, Géderlakon is rendhagyó mérkőzést játszottak a helyiek.


(Még több kép ITT!)

Legendás futballisták léptek a település focipályájára. A Budapest Honvéd Öregfiúk csapata érkezett Géderre, hogy barátságos mérkőzést játszanak a helyi gárdával. A mérkőzés apropója nem csak a falunap volt.



A kalocsai születésű hatszoros válogatott és örökbajnok Csehi Tibort is elbúcsúztatták, hisz a Honvéd egykori játékosa búcsút vett a nagypályás focitól. Csehi az első félidőben Honvéd, a második etapban viszont már Géderi színekben lépett a pályára, így köszönve meg a településnek azt a 12 évet, amelyet itt töltött, mint futballista.



A meccs előtt családias környezetben, a pályán búcsúztatták el a Honvéd örökbajnokát, aki Dunapatajon ismerkedett meg a focival. Tibi a mérkőzés első felét bajnok csapatában, a Honvéd oldalán játszotta, majd a második etapban Géderi színeket öltött.



Az egykori profi játékos egy kupát és egy Géderlaki címerrel ellátott válogatott mezt kapott a településtől, fiaitól és szurkolóitól pedig egy DVD csomagot, amelyen Csehi összes meccsét, és mind az 51 NB1-es gólját rögzítették. Bács-Kiskun megye egyetlen válogatott futballistája a visszavonulásáról mesélt a Koronának (KATT a lejátszóra!).



A jó hangulatú mérkőzés végeredménye, Géderlak – Budapest Honvéd Öregfiúk, 5-8.

Teljes keret:
Géderlak:
1. Nagy László, 4. Kurtej János, 21. Kovács János (2), 8. Leták Zsolt (1), 10. Walter László, 3. Farkas Gábor, 20. Magyar Attila, 7. Ács Ariel (2), 11. Ispán Sándor, 5. Sebestyén Zsolt, 19. Kiss László, Cserejátékosok: 2. Csehi Tibor, 16. Veres Attila, 18. Máté Csaba, 9. Sümegi József, 15. Hazai Zsolt

Budapest Honvéd Öregfiúk:
1. Kócza Ferenc, 10. Détári Lajos, 15. Bücs Zsolt, 7. Bárányos Zsolt (2), 6. Csehi Tibor (1), 14. Urbán Florián, 12. Tóth Mihály (1), 18. Csehi Zoltán, 11. Hamar István (2), 13. Deák Tibor, 4. Dubecz János (2)


A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó