Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Galambpiszokban fuldoklik Kalocsa szíve – a takarítás tüneti kezelés

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-05-21 09:45:00

Bár a Parkgondozó Kft. hétről hétre kiküldi nagy teljesítményű takarítógépét Kalocsa sétálóutcájába és a Negyvennyolcasok terére, a frekventált városrész napokon belül újra fuldoklik a galambpiszokban.

Hirdetés

Hirdetés

Nem ez az első szezon, amikor az elszaporodott örvös galambok nyoma finoman fogalmazva nem járul hozzá a gusztusos belvárosi látkép kialakításához, az idén viszont a korábbinál is több és nagyobb helyen rombolják nyomaik a városképet, nem beszélve a szennyezés egészségre ártalmas voltjáról.

Arról még nem sikerült információt szereznünk, milyen lépéseket tervez, ha tervez tenni a városvezetés illetékes osztálya ez ügyben.

Azt viszont tudjuk, hogy a nyomok takarításáért felelős Parkgondozó Kft. csak tünetileg tudja kezelni a problémát, mondta felkeresésünkre Loibl László ügyvezető.

 

Loibl László, a Parkgondozó Kft. ügyvezetője kérdésünkre felidézte, hogy anno, amikor városvezetésben alpolgármesterként vállalt feladatokat, milyen intézkedésekkel igyekeztek elejét venni a városban most kialakult helyzetnek.

Hozzátette, akkoriban a madárállomány sem volt ennyire elszaporodva.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó