Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Belföld

Füzet készült a nagyszülőknek

Szerző: Korsós Éva, forrás:MTI – 2017-09-27 15:44:28

A generációk közötti együttműködésre hívja fel a figyelmet a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom legújabb kiadványa, a Nagyszülő-füzet - közölte a családszervezet szerdán az MTI-vel.

Közleményük szerint a füzetet bemutató sajtótájékoztatón a két szerző, Andrek Andrea és Léder László arról beszélt, hogy a kiadvánnyal szeretnék helyreállítani "a nagyszülő és szülő közötti kapcsolat kultúráját", valamint bemutatni, milyen fontos szerepet játszanak a nagyszülők unokáik életében.

 Beneda Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkára úgy fogalmazott, a kiadvány része "egy érett társadalom képének, ahol a fiatalabb generációk becsülik az időseket, akik ezáltal hasznosnak és értékesnek érezhetik magukat".

 Szabó Enikő, az országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkárság főosztályvezetője hiánypótlónak nevezte a kiadványt, amelyet a korábban megjelent Apa-füzethez hasonlóan ismét a védőnői hálózaton keresztül terjesztenek majd.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó