Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Függőajtóba akadva harapott a falba

Szerző: Gábor János, KORONAcafé – 2014-11-04 11:03:16

Az arcra esett ara, a Rúzsát Zsédázó bokaszegő, meg a lengőajtóba akadt falvámpír - íme a hülyeségből balesetek helyi királyai:

Kaján vigyorral idéztük fel, hogy a Budapesten nemrég koncertezett Michael Bublé konkrétan kiverte a saját fogát a mikrofonnal. Sajnos nem nálunk, az egymillió kárörvendő országában tette, de azért a KORONAcafé hallgatói jócskán kitöltötték a hiányérzetet - még Szilva kviddics-balesetére is sikerült ráfejelni; méterekkel!

Bexa szilveszterkor csapatott tigrisbukfencet egy lengőajtó kitört ablakán át. Pont olyan hülyén sikerült, ahogy hangzik - ezt figyeld:

 

Bexa után Bexáné: SMS-celebünk neje, Brigi is megemlékezett egy újév-avatójukról, amikor jövendőbelije szó szerint arcra ejtette. Nem unalmas a házasságuk:

 

Imre párhuzamosan telefonált és villanyszerelt, így nem szólt a kis megszakítónál szobrozó feleségének, hogy OFF. Amnéziába torkollt a kaland - azóta szuper a FI relé:

 

Laci úgy lezsédázta Rúzsa Magdit, hogy az esőcsatorna adta a másikat. Meg a barátok, akik előbb fotóznak, csak aztán segítenek:

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó