Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Megcsináltuk az első KKKK-t!

Szerző: Gábor János, KORONAcafé – 2014-09-25 11:52:23

Vagyis: Kalocsai KORONAfm100 Kviddics Kupát - köszi, Eperföld!

Lévén holnap rajtol Kalocsán a 2014 Perc Sport rendezvény (amelynek sportágaira korlátozott számban még mindig lehet nevezni, az ITT található elérhetőségeken), a KORONAcaféban kezdeményeztük, hogy vadonatúj elemmel is bővüljön a kínálat. Vigyázat, vad ötlet: a mugli kviddiccsel támadtunk. A Harry Potter történetekből ismert varázslójátéknak bármily' hihetetlen, de mára komoly világbajnoksága van, sőt, Magyarországon is űzik - egyébként lelkes egyetemisták.

A stúdióban Greksa Zsófia, az eseményt lebonyolító GYIÖK polgármestere és Skrek Balázs szervező bemutatta, hogy milyen lesz az új sportágakkal eleve kibővült sportnap: új például az íjászat, és az is, hogy az éjszakai foci ezúttal hatalmas bulival mosódik majd össze. Mi új még? A kviddics lehetne - jövőre. Erre akartuk rávenni őket:

A meggyőzéshez hozzásegített minket Karsai Gergő (Geri), az Egyetemi Kviddics Liga játékvezetője, egyben a játék egyik itthoni meghonosítója. Szerinte van, ahol vérkomolyan veszik az egészet, de inkább a nevetés a lényeg. Hogy is lehetne komolyan venni, ha például a Gurkó hátsóját kell lepofozni seprűvel, vagy az aranycikeszt kell befogni, mihamarabb:

Galéria ITT

A játékot, NANÁ, ideje volt átültetni a gyakorlatba. A kalocsai Eperföldi Általános Iskola 6/A osztálya és testnevelőjük, Lakatos István (a képen jobbra) benne volt a buliban - úgy döntöttek, hogy a rádió látványstúdiója előtti parkos területen tartják meg a dupla tesiórát.

 

Ez meg itt egy kis ÉLŐ KÖZVETÍTÉS a pályáról:

Galéria ITT, videók alább! Plusz az adalék - az első, tehát történelmi Aranycikesznek (Mike Szilvia kolleginánknak), rögtön jobbulást is kell kívánnunk - nem bírta tempót, na:

Galéria ITT

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó