Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Folytassa, ZP! Király koncerteken demonstrálhatsz!

Szerző: Gábor János, – 2011-09-08 09:32:08

Több tízezer embert várnak arra a demonstrációra, amelyet szeptember 18-án, este 5-től tartanak a budapesti Műegyetem rakparton. A tüntetésen a magyar könnyűzenei élet kiválóságai is színpadra lépnek, hogy tiltakozzanak a népszerű szórakozóhely bezárása ellen. Ha szeretnél csatlakozni, a ruházatodban legyen "zöld" szín.



Többek között a Quimby, a Magna Cum Laude, a Csík zenekar, a Kiscsillag, a Vad Fruttik, a Subscribe, a Bikini, a 30Y, a Pál Utcai Fiúk, valamint Ganxsta Zolee és a Kartell is fellép a Zöld Pardon megmentéséért szervezett demonstráción, amely szeptember 18-án, délután 5 órakor kezdődik a budapesti Műegyetem rakparton. A tüntetést a Facebook csatornáin keresztül szervezik. A kezdeményezés hírére a magyar könnyűzenei élet kiválóságai is azonnal megmozdultak, hiszen többüknek a Zöld Pardonban indult a karrierje, itt kaptak először lehetőséget arra, hogy nagyobb közönség előtt bemutatkozzanak.

Cuki minimálklip a szintén résztvevő Kiscsillagtól - dalba is foglalták a ZP-t:


A tüntetés szervezői bíznak abban, hogy sikerül meggyőzniük az újbudai önkormányzat vezetőit, változtassák meg eddigi álláspontjukat.

music.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó