Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Folyamatosan a köztudatban a Kalocsa-Paks Duna-híd

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2014-06-19 15:50:04

Kapkodhatja a fejét, ha igyekszik folyamatosan képben lenni a kalocsai közéleti-politikai történések terén, hiszen már a városban is érzékelhető az őszi önkormányzati választások előszele - most két oldalról került terítékre a Kalocsa-Paks Duna-híd dolga.

 

Nemrég jelentette be Kalocsa volt főjegyzője, Dr. Bálint József, hogy független jelöltként indulni kíván a polgármesteri székért a közelgő voksoláson. Csütörtökön a jelölt sajtótájékoztatóra hívta a helyi média képviselőit és arról számolt be, hogy milyen múltja van az utóbbi hónapokban folyamatos beszédtémává vált Kalocsa-Paks közötti Duna-híd ötletének és mi mindent kell azért tenni, hogy megvalósulhasson az egyelőre csak remélt beruházás – amelyet egyébként ő is támogat, nyilatkozta.

Dr. Bálint József sajtótájékoztatójával egy időben az Összefogás Kalocsáért Egyesület képviselete is kiállít a nyilvánosság elé. A Kalocsa-Paks Duna-híd ügyét folyamatosan köztudatban tartó szervezet elnöksége tagja, Rumi László arról beszélt, hogy milyen lépéseket tettek eddig azért, hogy a beruházás létrejöjjön.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó