Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Földiek a zeneiparban (+VIDEÓK)

Szerző: Gábor János, KORONAcafé – 2015-10-27 11:15:00

Jó érzés kalocsaiak sikeréről olvasni? Reméljük Önnek is, mivel volt miről beszámolni a mai KORONAcaféban: Dózsa Erik új alakulatával, a Late Goodnight-tal, Köteles Leander pedig a Rising utódjával, az Amigod-dal arat a jövőben. Biztos lehet a sikerükben - a jó emlékű lemezbemutató koncertek és az újonnan megjelent lemezek ismeretében. ALÁBB JÖNNEK A HÚZÓ DALOK IS!

hirdetés

hirdetés

DÓZSA ERIK

A kalocsai énekes (a képen: balról a második) a Gyöngyvér és a Moulin Rose zenekarok után a Late Goodnight élén alkothat nagyot. A csapatot akusztikus szerzeményeivel hozta működésbe, igaz, nem volt egyszerű dolga, mivel idegenként találkoztak, és négyféle elképzeléssel vágtak bele a munkába. Ezt egyfelől eggyé kellett gyúrni, plusz ki kellett találni egy komplett megjelenést. Az eredmény biztató - főleg az első, Far From Home, hatdalos kislemez ismeretében.

Interjú ITT:

 

Az egyik húzó dal meg ITT:

 

KÖTELES LEANDER

A Leander Rising feje (a képen: bal szél) és a csapat úgy érezte, hogy ideje újba fogni, mert többen más irányokba kívánták elvinni a zenéjüket, a metál különböző irányzatai felé. Érdekes, de Leander nem ezen belül kíván tovább mozogni; sokkal inkább vevő mostanában a szintipoppal (!) vegyes rockdallamokra. Az ötletre mi is rácsodálkoztunk. Az énekes elismerte: ezzel nem vagyunk egyedül...

Interjú ITT:

A nagylemez első klipdala meg ITT:

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó