Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Florence and the Machine a SZIGETEN!

Szerző: Dankó Gábor, forrás: Lángoló Gitárok blog – 2014-12-18 14:32:17

Ez nagy öröm lesz a poprajongóknak, főleg a külföldieknek. A közönség és kritikusok által is körbecsókolt csapaton kívül olyanok jönnek még jövőre a fesztiválra augusztus 10 és 17 között, mint a Blasterjaxx, az Awolnation, Jamie Woon, a Fauve, Jose Gonzalez, a Subways, a Babylon Circus és a Kadebostany. Alább a hivatalos sajtószöveg sok zenével.

A Nulladik nap - a tavalyihoz hasonlóan – ismét egy teljes értékű koncertsorozattal várja látogatóit. Ide érkezik fő fellépőként az évek óta a Sziget kívánsággépének egyik legtöbb szavazatát begyűjtő Florence and the Machine.

Eddigi diadalmas pályafutása ismeretében minden kockázat nélkül leleplezhető: Florence Welch nemcsak énekesnő, nemcsak isteni díva, hanem különleges személyek inkarnációja. A még csak huszonnyolc éves művész máris olyan karriert tudhat magáénak, ami csak a legnagyobbakkal történhet meg. A rendkívüli tehetség mögött egy fantasztikus zenekar is található, mely nélkülözhetetlen részvevője az extra show-nak, repertoárjuk elképesztő kombinációja az intelligens indie popnak, a túlburjánzó barokknak és a perzselő soulnak. Első lemezük rögtön az élre tört Angliában és a második is megismételte a debüt bravúrját. A két albumával és látványos élő előadásaival komoly kritikai respektet kiváltó, MTV-, Q- és Brit Awardst nyertes és Grammy-díjra is jelölt Florence 2015-ben újabb nagy dobásra készül és ennek minden bizonnyal az egyik legfontosabb helyszíne lesz a Sziget.

A line-upról szóló teljes cikket itt találja!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó