Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Fergie Slash-sel nevelteti át magát a rock-ra!

Szerző: Gábor János, – 2010-02-23 12:29:37

A Black Eyed Peas énekesnője Slash segítségével készít új szólóalbumot, amin végre kiélheti a rockzene iránt érzett hihetetlen szenvedélyét.



Fergie 2006-ban adta ki első szólóalbumát The Dutchess címmel és egész szép sikereket aratott vele – gondoljunk csak a London Bridge, a Big Girls Don’t Cry, vagy éppen a Fergalicious című dalokra. Az énekesnő azóta a Black Eyed Peasszel is újra a csúcsra ért (idén ugye három Grammyt is nyertek), szóval Josh Duhamel párja most látta elérkezettnek az időt arra, hogy készítsen egy új szólólemezt, amin ráadásul egy egészen új oldaláról fog bemutatkozni.

Igen, mondhatni összeszokott páros:



Fergie ugyanis imádja a rockzenét, így a készülőben lévő korongot ennek a stílusnak fogja áldozni. Már az is biztos, hogy hősnőnk az új dalokat a világ egyik legjobb gitárosával, Slash-sel készíti majd, akivel hébe-hóba fel szokott lépni különböző bulikon, főleg Las Vegasban.



”Lehet, hogy tényleg készítek egy rockalbumot Fergievel, hiszen neki most ez minden vágya. Egyszerűen olyan gyilkos rock ’n’ roll hangja van” - árulta el Slash a hírre reagálva a Metal Hammer magazinnak.

Juhász Gergely - music.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó