Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Felújított közösségi tér várja a családokat Újteleken

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-07-06 10:15:00

Újteleken, a Falunapon adták át a település lakóinak a felújított közösségi házat, amely a Jövőnk Energiája Térségfejlesztési Alapítvány, röviden a JETA támogatásával öltözhetett korszerűbb köntösbe.

Hirdetés

Hirdetés

A település központjában álló, valamikor szebb napokat megélt épület ma már méltó helyet biztosít az újteleki családok vagy éppen civil szervezetek találkozójának.

A nemzeti színű szalag átvágásakor ott volt Font Sándor országgyűlési képviselő, a kivitelező oldaláról Skultéti Csaba ügyvezető igazgató, valamint Simon Sándor Róbertné polgármester, aki a KORONfm100-nak elmondta, reméli, hogy számos rendezvény talál majd otthonára az új közösségi épületben.

(Fotó: ujtelek.hu)

Simon Sándor Róbertné, újteleki polgármester a JETA álltat támogatott felújítás kapcsán arról is beszámolt, hogy a pályázaton nyert támogatási összeg gyakorlatilag teljes egészében fedezte a közösségi épületen végzett átalakítások és renoválások teljes bekerülési költségét, így a kis költségvetésből gazdálkodó Újtelek számára egy könnyen elérhető, de mégis hatalmas változást hozó újdonság áll az ottaniak rendelkezésére.

Sőt, a távolabbi jövőben Simon Sándor Róbertnének más tervei és céljai vannak a közösségi épülettel.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó