Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Felsírt „Kalocsa legifjabb gyermeke”, dobog a város szíve

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2015-11-30 13:29:10

Akár egy újszülött, kissé sírós, kissé nyálkás, de él és lélegzik – így jellemezte Kalocsa Város polgármestere a szombat délután Érsekkertben tartott projektzárón a Kalocsa Szíve Program aktuális állapotát.

hirdetés

hirdetés

Dr. Bálint József ezzel arra utalt, hogy a számos helyszínen, több mint kétmilliárd forintos támogatásból megvalósított fejlesztéssorozat kivitelezése még nem száz százalékos, de mint az ünnepségnek is otthont adó Platán Rendezvényközponton is látszott, szépen halad előre. A jelképes szalagátvágást követő sajtótájékoztatón Font Sándor országgyűlési képviselő összegezte a három évvel ezelőtti indulástól a múlt szombatig vezető utat - köszönetet mondván annak minden közreműködőjének.

A Kalocsa Szíve Program szombati projektzáróján tartott sajtótájékoztatón dr. Bálint József polgármester elismerően szólt elődjei munkájáról, amelynek eredményeképpen számos értékkel lesz az ezeréves város gazdagabb. Kiemelte, hogy ezek megvalósítását maga is fontosnak vélte és a hátralévő munkálatok gördülékenysége érdekében pedig a projekt konzorciumi partnerével, a kalocsai érsekséggel is folytatni kívánják a hatékony együttműködést.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó